Verlies dierbare

Heeft u moeite met het verlies van uw partner of een dierbare?

Op de website Zet je leven weer op de Rails staan veel links naar websites die kunnen helpen het verlies een plek te geven. Ook op de website van het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) staat veel informatie. U vindt er adressen waar u terecht kunt voor ondersteuning. De website Rouwverwerking biedt online zelfhulp.

Heeft u psychische klachten door het verlies? Neem contact op met MIND Korrelatie voor anonieme en professionele hulp. Op de website vindt u een overzicht van de instanties waar u terecht kunt voor hulp. Ook leest u hier ervaringsverhalen en informatie over psychische klachten.

Wilt u met iemand praten? Ga naar het sociaal wijkteam in uw buurt. Of maak een afspraak met uw huisarts. Dan kunt u een verwijzing krijgen voor hulp.

Sociale wijkteams

Toets 0 in het keuzemenu voor de sociale wijkteams. Gratis en zonder verwijzing.

Landelijk Steunpunt Verlies (LSV)

Rouwverwerking

Zet je leven weer op de rails - informatie over rouw

MIND Korrelatie

Als u met MIND Korrelatie wilt appen, voeg dan het nummer 06 13 86 38 03 toe aan de contacten van uw telefoon en start een gesprek. Bereikbaar: ma t/m vrij 09:00 - 18:00 uur.

Heeft u behoefte aan hulp?

Voelt u zich regelmatig depressief, oververmoeid of angstig? Praat erover met uw familie of vrienden. Online informatie vindt u op Kleur je leven, Psyfit, Mentaal Vitaal en Interapy. Ook kunt u terecht bij GGNet voor hulp of een cursus. U kunt ook altijd even bellen De Luisterlijn. Of neem contact op met het sociaal wijkteam in uw buurt. Kijk op de website voor contactgegevens.

Wilt u liever een hulpverlener spreken? Neem dan contact op met uw huisarts. De huisarts kan u doorverwijzen.

Toon op kaart (1)
x

GGNet - Hoofdlocatie

Kijk op de website voor alle locaties en de openingstijden.

Vordenseweg
12
7231 PA
Warnsveld

Sociale wijkteams

Toets 0 in het keuzemenu voor de sociale wijkteams. Gratis en zonder verwijzing.

Mentaal Vitaal

Werken aan je mentale fitheid

Psyfit

Verbeter je mentale fitheid

Regulusweg
5
2516 AC
Den Haag

De Luisterlijn

Dag en nacht een luisterend oor

Heeft u een kind verloren?

Lotgenoten vindt u bij de Vereniging Ouders van een Overleden Kind. Ouders en opvoeders van een vermoord kind kunnen terecht bij Vereniging Ouders van een Vermoord Kind. Online behandelingen om met verdriet en rouw om te gaan, vindt u bij Interapy. Uw huisarts kan u helpen de juiste hulp te vinden.

Wilt u liever een gesprek met een hulpverlener?

Ga naar uw huisarts. De huisarts kan u doorverwijzen naar bijvoorbeeld een psycholoog.