Week van de Mantelzorg 2023 in Zutphen!

Week van de Mantelzorg 2023

De Week van de Mantelzorg is een speciale week om alle mantelzorgers uit de gemeente Zutphen in het zonnetje te zetten. Een week vol ontspanning, interessante workshops en lekkere maaltijden! Het gevarieerde aanbod aan activiteiten biedt zoveel mogelijk mantelzorgers een fijne ochtend, middag of avond. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. 

U kunt als mantelzorger aan zoveel activiteiten meedoen als u wilt. Voor de workshops is echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom geldt: vol = vol. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding. Dus wilt u zeker zijn van een plekje, wees er dan snel bij! U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Ben ik mantelzorger?

Kunt u onderstaande vragen met 'ja' beantwoorden? Dan kunt u als mantelzorger meedoen aan de activiteiten van de mantelzorgweek.

  1. Ik zorg voor een inwoner in de gemeente Zutphen.
  2. Dit doe ik al langer dan 3 maanden.
  3. Ik verzorg deze persoon meer dan 8 uur per week.

Praktische informatie

De uiterste aanmelddatum voor de Week van de Mantelzorg is verlengd tot maandag 4 november 2023. Bij iedere activiteit staat vermeld bij wie of hoe u zich kunt aanmelden. Meldt u zich voor iedere activiteit waaraan u wilt deelnemen, apart aan.

Geef bij aanmelding de volgende gegevens door:

  • Naam of namen van degene(n) voor wie u zich aanmeldt
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • De activiteit waarvoor u zich aanmeldt.

Deelname aan de activiteiten is gratis.